прозорци
 
 
НОВОкакво произвеждаме ценикои сме ние  
 

ЕВРО-Алумил 2014 изработва по поръчка за своите клиенти стъклопакетни
прозорци от PVC и алуминиеви материали. Предимствата на алуминия се съдържат в това, че той има дълъг живот на експлоатация, висока здравина при относително ниско тегло. Освен че е устойчив на корозия и други вредни въздействия на околната среда, алуминият се поддържа много лесно.
Праховото боядисване е най-популярният метод в момента за полагане на цвят върху алуминиеви профили. Чрез него могат да се постигнат всякакви цветови ефекти. Алуминиевите профили могат да бъдат в един и същи цвят отвън и отвътре, а профилите с термично прекъсване могат да бъдат в два различни цвята.

    
Предлаганите прозорци се изработват от стабилен PVC материал, устойчив на въздействието на външната среда. Основните технологии, които ЕВРО-Алумил 2014 прилага в това прозиводство са на марките Winhouse, Weisspvc, Steelmet, ETEM, които осигуряват оптимална топло- и шумоизолация, дълголетие и сигурност. Голямото разнообразие на стъклопакети, които ЕВРО-Алумил 2014 предлага на своите клиенти, включват модерни нискоемисионни, стоп-сол, тонирани стъкла, триплекс и.т.н. и могат да задоволят всички изисквания на съвременното и високоефективно строителство.
 
© ЕВРО-Алумил 2014 ЕООД 2007. Всички права запазени.